Hodnocení obchodu

4,9 391 hodnocení
5
375x
4
10x
3
4x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 1.3.2022
+ Vše rychle, bezproblemove

Avatar autora | 22.2.2022
+ rychlé dodání

Avatar autora | 21.2.2022
Vše rychle vyřízeno a dodáno.
Avatar autora | 15.2.2022
Rychlost, komunikace
Avatar autora | 13.2.2022
+ Rychlé jednání.

Avatar autora | 5.2.2022
Objednávka v pořádku, vyřízena obratem, doporučuji.
Avatar autora | 5.2.2022
Dobrá cena, zboží skladem
Avatar autora | 3.2.2022
Pěkné výrobky. Rychlé dodání.
Avatar autora | 2.2.2022
- Na obchod se nedá spolehnout

Zboží bylo skladem,alespoň to tam tak bylo uvedeno.Jestli zboží skladem nemají,čekala bych,že se mi obchod ozve a upozorní mě.Takhle nevím,jestli mám ještě čekat nebo objednávku zrušit a zboží si objednat jinde.
Avatar autora | 23.1.2022
+ rychlost
+ spolehlivost

Naprosto bez problémů
Avatar autora | 22.1.2022
+ Rychlost, komutikativnost obchodu.

Avatar autora | 21.1.2022
+ spolehlivost

spolehlivost
Avatar autora | 16.1.2022
+ ..dobré ceny; rychlé zaslání zboží..

Avatar autora | 14.1.2022
Obchod se zachoval neskutečně odpovědně, je spolehlivý a mohu ho vřele doporučit.
Avatar autora | 12.1.2022
+ Vstřícné osobní jednání

Snaha o včasné dodání i přes pozdní objednávku.
Avatar autora | 5.1.2022
Zboží zaplaceno 19.12. Na stránkách možné odeslání 22.12, 4.1. Předaného dopravci a 5.1. Doručeno. Katastrofa
Avatar autora (Administrátor) 8.8.2022
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Je potřeba číst informace uváděné přímo na webových stránkách, kde jsme zákazníky informovali o tom, že doručení objednávek je z důvodu vánoční sezóny zpožděno a že od 23.12. až 03.01. fungujeme pouze v omezeném režimu z důvodů svátků, dovolených a inventury. Mrzí nás, že jste si toho nevšimli. Je to první věc, kterou uvádíme při vstupu na stránky a je potřeba ji odsouhlasit tlačítkem "Souhlasím". Děkujeme za objednávku a věříme, že příště to bude lepší. S pozdravem Funiok Kamoon.cz
Avatar autora | 30.12.2021
Žádná komunikace a když jsem volal do obchodu byl tam záznamník
Avatar autora | 29.12.2021
+ Komunikace
+ Bezproblémové vyřízení reklamace
+ Prístup

Úprava recenze,po komunikaci s eshopem a vyřízení reklamace,obchod se omluvil a dal vše do pořádku, zboží dorazilo v pořádku,navíc mi nabídli kompenzaci,buď peníze,nebo voucher, peníze sem odmítl,voucher sem nechal na jejich uvážení, primárně mi jde o služby a zboží, které si zaplatím a žádná škoda mi nevznikla, objednávka byla na dobírku.
Avatar autora | 29.12.2021
Ok
Avatar autora | 29.12.2021
+ včasná dodávka před Vánoci

včasnost, spolehlivost

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení